IP telefoni

IP-telefoni och molnväxel i Halmstad

Man vill ju bara att telefonen ska fungera. Ringa, skicka sms, maila, surfa, koppla vidare i den mobila växeln eller vad man nu använder sin mobil till. Många använder sin mobil mer eller t.om istället för en dator. 

Telefoni ska vara enkelt och bara fungera. Vi erbjuder självklart en smart molntjänst för din telefoni oavsett om du behöver växel, callback, Teams koppling eller konferens etc. Oavsett om ni vill byta leverantör för att spara pengar eller utveckla er telefoni ytterligare hjälper vi till och kommer med förslag som kan förenkla och effektivisera er kommunikation. 

Tjänster

Använder ni Teams i organisationen kan ni lägga till externa telefonlinjer som gör att ni kan ringa både intern och externt direkt från Teams. Har ni en molnväxel från Weblink är det ännu enklare. Då behöver ni bara köpa till en Teams koppling och får sömlöst med alla inställningar ni har i molnväxeln. 

Med ett Weblink Internet of Things SIM-kort har ni möjlighet att koppla upp er mot andra enheter. Fördelaktigt för dig som vill ha larmfunktioner eller fjärravläsning på ex. hissar, elmätare, vattenpumpar, grindar etc. 

Ringback är en kötjänst som gör det möjligt för dig att lägga på luren men behålla din plats i kön. Du blir helt enkelt uppringd när det är din tur. 

Skicka sms från datorn helt enkelt. SMS Gateway är en webbaserat verktyg som förenklar kommunikationen med din målgrupp. 

Spela in era telefonsamtal och administrera dem sedan smidigt i Weblinks portal. Lyssna igen, ladda ner eller ta bort. 

Förbättra er mobila inomhustäckning i de utrymmen ni själva vill förbättra. Talkvalité, mobil datahastighet och bättre batteritid är några av fördelarna. 

Med wallboard får du realtidsinformation över samtal i kö, besvarade/missade samtal, längsta väntetid, antal personer i kö etc. 

Låt dina kunder välja om de vill vänta kvar eller bli uppringda genom att lämna sitt telefonnummer. 

Om du själv inte hinner svara är Aktiv Telefonist tjänsten för dig. Telefonpassning med filtrering av oönskade samtalstyper, flerspråkig telefonist och även möjlighet till branschspecifik kompetens etc. 

Synka kalender och kontakter med Weblink Exchange-koppling i realtid. 

Med Telefonkonferens från Weblink får ni ett säkert och tryggt virtuellt konferensrum med upp till 12 stycken inringade deltagare samtidigt. 

Driver du hotell, vandrarhem, bed & breakfast och enkelt vill kunna ta betalt för gästernas telefoni är det här en enkel lösning för dig. Väckningssystem och avcheckning för rumstädningen ingår också i den här tjänsten och hanteras direkt i appen. 

Kontakta oss:

+46 35 767 78 00

info@nwshalmstad.se

Hör av dig redan idag för att se hur du kan effektivisera och göra din telefoni smartare.